imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Óriásit robbantott az Apple Kínában!


A térség, mely jelenleg az Apple piacának negyedét jelenti, komoly fejtörést okoz Tim Cooknak és a cég vezetésének: az Apple 2 évvel ezelőtt mégcsak 6-7. helyen állt az okostelefon eladásokban, a helyi óriáscégek simán lenyomták a cupertinóiakat. Ennek ellenére most úgy néz ki sikerült gól pozícióba kerülniük. A november 11-i Singles Day-en elsőként zárták a napot az Alibabához tartozó webshopokban. A kínai Amazon több mint 30 milliárd dolláros bevételen zárta a napot, a mobil eladásokban pedig az Apple végzett az első helyen.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!