imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Őrületesen menő lesz az Atari új játékkonzolja


Már az E3-on hallhattunk az Ataribox-ról, azonban semmi plusz infó nem derült ki róla, azon kívül, hogy a jelen konzolgeneráció helyett inkább a Nintendo NES féle retro konzolokkal szeretne pariban lenni. Végre képek is érkeztek az eszközről, melyek alapján egyértelműen az Atari 2600-ra hajaz a faberakások miatt. Az Ataribox egyébként bővíthető lesz, minden szükséges portot megkap, amit egy tisztességes konzolnak meg kell kapnia, illetve az ígéretek szerint a retro játékok mellett új gamekkel is játszhatunk majd, habár, azt pontosan nem árulták el, hogy mik lesznek azok.

(via TechCrunch)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!