imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Oscar babérokra törne az Apple?


Hat debütáló film, közel 30 millió dolláros költségvetés filmenként és egy finanaszírozó cég, ami nem mellesleg az Apple. Ez vajon egyenes utat jelent az Oscarhoz? Meglátjuk, mindenesetre a The New York Post hírportál szerint ez egy egész jó kiinduló recept a sikerhez.

A Post forrásai szerint az Apple nagyjából 5 és 30 millió dollár közötti összeget szánna minden egyes filmre, ezekhez pedig természetesen felkapott filmrendezőkkel és tehetséges színészekkel szerződnének. A nagyratörő ambíciókhoz valószínüleg az is hozzájárul, hogy a cég az új Apple TV+ streaming szolgáltatásával és az ezen futó saját gyártású filmekkel és sorozatokkal rendesen belekóstolt a filmiparba.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy az Apple az A24 stúdióval – ők forgalmazták a 2017-ben Oscar-díjat nyert Moonlightot (Holdfény) – kötött többéves szerződésének nincs köze a hat új filmhez. Elég izgalmasan hangzik, de vajon ebből mi mennyit fogunk érezni Magyarországon?

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!