imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Összeolvadhat a YouTube Red és a Google Play Music


A lépés elég logikusnak tűnik, miután mindkét szolgáltatás a Google (Alphabet) kezében, minek lennének saját maguk konkurenciái. Na nem mintha a reklámmentes YouTube vagy a Google Play Music olyan népszerű lenne külön-külön, de talán majd az egyesülés egy nagy közös streaming szolgáltatássá dob a felhasználói számokon.

Mindezt Lyor Cohen, a YouTube zenei felelőse árulta el, úgyhogy elég biztosra vehető a dolog. Igaz, konkrét időpontról egyelőre nincs tudomásunk.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!