imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Óvatosan a mai iOS 11 frissítéssel!


Na nem azért, mert bármi gond lenne vele, de az iOS 11-gyel az Apple végleg kinyírja a 32 bites appokat (ha egyáltalán még maradtak ilyenek az App Store-ban). Ha frissítesz este, akkor ezzel érdemes számolnod, végigböngészve a telefonomat egyetlen elavult alkalmazás sincs rajta, valószínűleg nem csak én vagyok így ezzel. Természetesen a szabály továbbra is örök: ha low-end telefont frissítenél, például egy iPhone 5s-t, akkor érdemes valamennyit várni a művelettel, amíg az Apple a felhasználók visszajelzései alapján gyengébb hardverekre is optimalizálja az új rendszert. Az iOS 11 végleges verziójának megjelenéséről azonnal beszámolunk.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!