imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Partnerséget kötött a Fender és az AppleDedikált lejátszási listákat vezet mostantól a gitárokat gyártó Fender is az Apple Music-ban, azaz pontosan 5-öt. A cég által összeállított zenegyűjtemények széles zenei skálát fednek majd le. Lesz rock&roll, country, western, jazz, hip-hop, és R&B is a palettán. A különböző brandek nevével címkézett playlistek száma mostanra túlnőtt a 60-on, a Nike, a Complex, a Rolling Stone, a Disney, és a BBC is ott van az egyedi listákat készítők táborában.

(via Apple Insider)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!