imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Phil Schiller nem akart beszólni az Amazonnak és a Google-nek, de mégis sikerült


Az Apple marketingért felelős alelnöke igen vicces kijelentést tett az indiai NDTV-nek adott interjújában. Az otthoni hangalapú asszisztensek kapcsán kerültek szóba az amerikában egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Amazon Echo és Google Home eszközök. Phil Schiller korábbi interjújából már kiderült, hogy nem igazán lát fantáziát a csupán hangalapú elképzelésekben, szerinte szükség van egy grafikus felületre is a megfelelő felhasználói élmény elérése érdekében.

Jelen interjújában lényegében ezeket a pontokat erősítette meg, annyival kiegészítve, hogy bizonyos esetekben kifejezetten előnyös a hangvezérlés, így például vezetés közben is. Az Apple marketingese óvatoskodni próbált a rivális cégek már létező termékeivel szemben – biztos, ami biztos alapon – de ez nem igazán jött össze neki. Egészen pontosan a következőt találta mondani:

Nos, nem szeretnék kifejezetten beszélni egyikről sem. Az édesanyám azt tanította, hogyha nem tudok valamiről semmi szépet mondani, akkor inkább ne mondjak semmit.

Kedves Phil, innen üzenjük, hogy ez a kijelentés sem volt túl kedves tőled. A dolog érdekessége, hogy az interjú még azelőtt készült, hogy újra szárnyra kaptak volna a Siri-hangszóróval kapcsolatos hírek, amit a legfrissebb infók szerint már a júniusban tartandó WWDC-n be is mutathat az Apple. (via 9to5mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!