imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Playboy is törölte magát a Facebookról :(


Mi marad, ha már ők is – kérdem én? Ó! Viccet félretéve a Facebook elég nagy szarba került ezzel a Cambridge Analytica dologgal. Egyre több cég vagy vállalat vonul ki a platformról teljes egészében, gondoljunk csak például Elon Muskra és az általa vezetett Teslára és Space X-re.

A Playboy sajtóközleményben jelentette be fiókjai deaktiválását, ami minden, a Playboy Enterpriseshoz tartozó oldalt érint. Ezzel összes több mint 25 millió felhasználót hagytak maguk mögött árván…

Még Jobs is szerepelt a Playboyban egykoron ezzel a képpel.

Azért az hozzá kell tenni, hogy van egy kis képmutatás az ehhez hasonló #DeleteFacebook akciókban. Az aktivizmus általában ugyanis csak a Facebookra terjed ki, de az Instagramon ugyanúgy önfeledten posztolgatnak mintha annak semmi köze nem lenne Zuckenbergnek.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!