imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Pride Edition Apple Watch-szíjak árának egy része jótékony célokra megy


A WWDC után több új kiegészítő is feltűnt az Apple kínálatában, köztük egy szivárványszínű, Pride Edition névre keresztelt szőtt műanyag szíj Apple Watch-hoz. Most frissült a termék amerikai weboldala, ahol a következőket fűzték a leíráshoz:

Az Apple büszke, hogy támogathatja az LMBTQ érdekképviseleti szervezeteket annak érdekében, hogy pozitív változásokat segítsenek elő, köztük a GLSEN-t, PFLAG-t és a The Trevor Projectet az Egyesült Államokban, valamint az ILGA-t nemzetközi szinten. A Preide Edition szíj bevetéleinek egy része az ő fontos erőfeszítéseiket támogatja majd.

(A magyar oldalon egyébként nem szerepel a fenti szöveg.)

(via 9to5Mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!