imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Próbálkozik a Windows, nagyon próbálkozik…


Kevés gyűlöltebb dolog van a világon, mint a Windows agresszív, megkerülhetetlen, mindenhova odapofátlankodó, ráadásul aljas trükköket is alkalmazó önfrissítési rendszere. Egyszerűen mindig rossz időben támad: prezentáció közepén, határidős munka közben, ha csak gyorsan megnéznél valamit stb.

Talán nem lesz ez mindig így.

A rendszer legfrissebb Insider Preview változatában egy olyan, gépi tanuláson alapuló rendszert tesztelnek, amely megpróbálja megtippelni, mikor nem annyira alkalmatlan a frissítés. Nézi, mikor kapcsoltad be a gépet, megtippeli, mikor tartottál cigiszünetete stb., majd ezek alapján próbál olyan előrejelzéseket tenni, hogy lehetőleg ne pattanjon el egyetlen főbb agyered se. Én szurkolok, tényleg!

(via Engadget)

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!