imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Próbálkozik a Windows, nagyon próbálkozik…


Kevés gyűlöltebb dolog van a világon, mint a Windows agresszív, megkerülhetetlen, mindenhova odapofátlankodó, ráadásul aljas trükköket is alkalmazó önfrissítési rendszere. Egyszerűen mindig rossz időben támad: prezentáció közepén, határidős munka közben, ha csak gyorsan megnéznél valamit stb.

Talán nem lesz ez mindig így.

A rendszer legfrissebb Insider Preview változatában egy olyan, gépi tanuláson alapuló rendszert tesztelnek, amely megpróbálja megtippelni, mikor nem annyira alkalmatlan a frissítés. Nézi, mikor kapcsoltad be a gépet, megtippeli, mikor tartottál cigiszünetete stb., majd ezek alapján próbál olyan előrejelzéseket tenni, hogy lehetőleg ne pattanjon el egyetlen főbb agyered se. Én szurkolok, tényleg!

(via Engadget)

iPhone XS | Részletre is

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!