imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Qualcomm szerint 6 szabadalmát sértette meg az Apple


A Qualcomm és az Apple jogi vitája folytatódik, a chip gyártó cég 6 szabadalom megsértésére tett panaszt csütörtökön az USA Nemzetközi Kereskedelmi Bizottsága előtt. A gyártó azt szeretné, ha betiltanák az iPhone-ok forgalmazását az USA-ban.

Ez egy meglehetősen egyszerű ügy: hat olyan szabadalmunk van, amiben biztosak vagyunk, hogy sérültek. Nyilvánvaló, hogy nagyon aggódunk amiatt, hogy az Apple úgy gondolja nincs fizetni valója a felhasznált szabadalmakért. – jelentette ki Don Rosenberg, a Qualcomm fő jogi tanácsosa.

Az ügynek egyébként több fordulópontja is volt, ezekről korábban mi is írtunk itt, ittitt és itt is.

(via Apple Insider)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!