imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Qualcomm szerint 6 szabadalmát sértette meg az Apple


A Qualcomm és az Apple jogi vitája folytatódik, a chip gyártó cég 6 szabadalom megsértésére tett panaszt csütörtökön az USA Nemzetközi Kereskedelmi Bizottsága előtt. A gyártó azt szeretné, ha betiltanák az iPhone-ok forgalmazását az USA-ban.

Ez egy meglehetősen egyszerű ügy: hat olyan szabadalmunk van, amiben biztosak vagyunk, hogy sérültek. Nyilvánvaló, hogy nagyon aggódunk amiatt, hogy az Apple úgy gondolja nincs fizetni valója a felhasznált szabadalmakért. – jelentette ki Don Rosenberg, a Qualcomm fő jogi tanácsosa.

Az ügynek egyébként több fordulópontja is volt, ezekről korábban mi is írtunk itt, ittitt és itt is.

(via Apple Insider)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!