imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

R.I.P. App of the Week


Már az iOS 11 béták esetében gyanús volt, hogy nem látszik az App of the Week promó az App Store-ban, és úgy tűnik, beigazolódott a félelmem: az Apple megszünteti a nagy sikerű sorozatot. Legalábbis ezen a héten már nem volt sehol elérhető a hét ingyenes alkalmazása (pedig direkt kerítettem egy régi gépet régi iTunesszal, hátha ott még látszik). Hát, ez van.

Itt az iMagazinon 97 részt élt meg a cikksorozat, ami azt jelenti, hogy majdnem két éven át, majdnem minden péntek reggel bemutattunk egy akciósan, ingyenesen letölthető appot. Voltak a sorozatban szuper alkalmazások, és kevésbé jól sikerültek is. A megfigyelhető trend alapján az Apple leginkább a minimalista játékokat és a különböző fotós appokat kedvelte, de elég nagy volt a merítés. Az utóbbi pár hónapban pedig rendszeresen összegyűjtöttünk pár nekünk tetsző további akciós-ingyenes alkalmazást is az App of the Week mellé.

Ennek azonban úgy tűnik vége. Szomorkodásra azonban semmi ok, ugyanis az új App Store felületen az Apple minden nap kiemel egy alkalmazást és egy játékot App of the Day és Game of the Day néven a Today felületen. Ezek ugyan nem feltétlenül ingyenesek, de mindegyikhez írnak egy kis leírást, vagy pár érdekes infót. Érdemes nézegetni, mi búcsúztatjuk az App of the Week sorozatot.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!