imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Rekord számok születtek az App Store-ban az ünnepek alatt


Brutálisan megtolták a felhasználók a karácsonyi költekezést. Újév napján mintegy 300 millió dollárért (cirka 77 000 000 000 forint) vásárolatk appokat, a 7 napos karácsonyi szezonban pedig 890 millió dollárt költöttek el az App Store-ban kummuláltan.

Roppantul örülünk a felhasználók reakciójának az új App Store-ra és annak, hogy mennyien fedezik fel és élvezik az új appokat és játékokat. – mondta Phil Schiller az Apple globális marketingért felelős alelnöke. Szeretnénk megköszönni minden kreatív fejlesztőnek, hogy elkészítették ezeket a remek applikációkat, melyek megváltoztatták egyes emberek életét. Csak 2017-ben az iOS fejlesztők közel 26,5 milliárd dollárt kerestek, ami több mint 30% növekedés a 2016-os évhez mérten.

Forrás: Apple Newsroom

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!