imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Repülő taxi, jöhet?


Egy német start-up cég találmánya a Lilium Jet, egy semmihez sem hasonlítható légi közlekedési eszköz. A 100 millió dolláros projekt célja, hogy egy 5 személyes repülő járművet hozzanak létre, mely sem repülőgépre, sem drónra, sem helikopterre nem hasonlít. Inkább egy repülő autóra emlékeztet. A nem hétköznapi taxi első olyan prototípusára, ami már képes lesz a felszállásra, körülbelül 2019-ben lehet számítani, a cég elképzelései szerint 2025-ben pedig már ki is lehet majd próbálni. Addig még meglehetősen sokat kell aludnunk, de érdemes néhányszor újra megnézni azt a bizonyos filmet, mire feleszmélünk már teljesen benne érezhetjük magunkat.

(via The Verge)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!