imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

RunPee app – Futás pisilni!


Ritkán járok moziba és akkor sem premierre. Ugyan mindenkinek megvan a maga kis rutinja, azért a reklám alatt túladagolt kóla meg tudja bosszulni magát.

Ilyenkor jöhet jól a RunPee app, mely szépen kilistázza az aktuálisan futó filmeket, a tartalmat pedig a felhasználók szolgáltatják több szempontból is, de a lényeg mindig ugyanaz. Mi az a rész/jelenet a filmben, amikor nem hagysz ki semmit, ha éppen kiszaladnál a mosdóba vagy még egy kis popcornért.

Évekkel ezelőtt használtam, de most újra előkerült. Ha te sem szeretnél lemaradni semmiről, akkor töltsd le most ingyenesen az App Store-ból.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!