imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Sabih Khan az Apple új, üzemeltetésért felelős senior alelnöke


Kétségtelen, hogy az Apple-nél kiváló szakemberekből nincs hiány. A hűségért és a professzionalizmusért cserébe pedig egy idő után mi más járhatna mint egy igéretes előléptetés?

Sabih Khan már vagy 24 éve Apple veterán, mostantól kezdve viszont az ő keze alá kerül a cég globális beszállítói láncának vezetése. Tim Cook szerint a szóban forgó úriember nem csak szívét lelkét teszi bele munkájába, de olyan fontos projekteket is koordinál, melyeknek köszönhetően 100%-ig újrahasznosított alumíniumból készült ötvözet kerülhet a MacBook Air és a Mac mini készülékekbe, illetve ide sorolhatjuk még a környezetbarát gyártást előtérbe helyező beszállítók felkutatását is.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!