imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Sabih Khan az Apple új, üzemeltetésért felelős senior alelnöke


Kétségtelen, hogy az Apple-nél kiváló szakemberekből nincs hiány. A hűségért és a professzionalizmusért cserébe pedig egy idő után mi más járhatna mint egy igéretes előléptetés?

Sabih Khan már vagy 24 éve Apple veterán, mostantól kezdve viszont az ő keze alá kerül a cég globális beszállítói láncának vezetése. Tim Cook szerint a szóban forgó úriember nem csak szívét lelkét teszi bele munkájába, de olyan fontos projekteket is koordinál, melyeknek köszönhetően 100%-ig újrahasznosított alumíniumból készült ötvözet kerülhet a MacBook Air és a Mac mini készülékekbe, illetve ide sorolhatjuk még a környezetbarát gyártást előtérbe helyező beszállítók felkutatását is.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!