imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Saját okostelefont mutatott be az Android atyja


Andy Rubin eposzi jelzője az „Android atyja”. Azóta már otthagyta a Google-t, a legújabb dobása pedig egy saját márka, az Essential bevezetése. Első termékük egy – természetesen – Androidos okostelefon, mely az Essential Phone nevet kapta. Van itt minden: titán-kerámia ház, 360°-ban látó kiegészítő kamera, az előlapi kamerát körbefolyó 5,77″-es QHD kijelző; jack-csatlakozó viszont nincs. Ára: 700 dollár plusz adók. Egész pofás:

A telefon mellett egy otthoni személyi asszisztens hardvert (vagyis Alexa- illetve Google Home-klónt) is bemutattak, melynek neve találóan Essential Home lett. Kíváncsi vagyok, mennyire fog berobbannia a piacra az új jövevény – ez lenne ugyanis az első komoly termék, ami az összes jelentős szabványt, így a HomeKitet, az Alexát, a Nestet, Samsung SmartThingset, és a Google Home-ot is támogatja.

(via The Verge)

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!