imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Saját üzenetküldő alkalmazással jön az Amazon


Egyre több meglepetést rejt magában az Amazon. Az egy dolog, hogy nekik sikerült először elterjeszteni az okoshangszórókat, de most úgy néz ki eköré egy komplett ökoszisztémát is szeretnének készíteni. Híresztelések szerint ugyanis nagyban dolgoznak egy saját üzenetküldő megoldáson, Anytime néven.

A szolgáltatás minden olyat tudna, mint a most divatos társai, sőt még többet is: videó, audió, matricák, emojik, titkosítás, párhuzamos zenelejátszás, kajarendelés, de még a számlát is egyenlő arányban dobhatjuk szét egymás között. A legnagyobb hangsúlyt a csoportos beszélgetések kapnák, ami a titkosítással kombinálva kifejezetten alkalmas helyszíne lehet a munkahelyi beszélgetéseknek.

Ami talán a legjobb, hogy nem lesz szükség telefonszámokra, hanem csak felhasználónevekre. Így ha valakinek írni akarunk elég csak a nevét tudnunk, nem kell telefonszámokat megjegyezni. Kíváncsian várjuk! (via 9to5mac)

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!