imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Saját videós tartalommal támad a Facebook (is)


Nahát, meglepődtünk rajta, miután a Snapchat is pont erre készül. A Business Insider információ szerint 2 típusú tartalomnak adna helyet a Facebook: hagyományos “tévés” tartalmaknak, illetve rövidebb, a közösségi média világához valamelyest közelebb álló 5-10 perces videóknak. Utóbbi előnye, hogy az előállítási költségek mérsékelhetőek, illetve gyorsan gyárthatóak – és jóval több értelme is van, hiszen nem sűrűn nézünk a telefonunkon ennél hosszabb videókat. Hosszútávon ezek a próbálkozások jelenthetik majd a tévézés jövőjét, az Apple is valami ilyesmin töri mostanában a fejét. (via 9to5mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!