imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Samsung, Samsung… szaladsz a pofonért


Kedvenc dél-koreai vállalatunk egy egész kampányt szentelt annak, hogy megpróbálja “vicces” módon lejáratni az Apple-t. A vicces jelző helyett én inkább a kínosat használnám és nem azért, mert fanboy vagyok és utálom, ha beszólnak imádott márkámnak, hanem azért, mert ezek a reklámok tényleg nettó baromságok. Na mindegy, itt vannak a legújabb komikák:

Ha már a poénkodásnál tartunk amúgy, szerintem az sokkal tréfásabb, hogy a Geekbench tesztek alapján a közel egy éves iPhone X simán leveri a friss Note 9-et. Multi-score pontokban a X 10 357-at nyomott, míg a Note csak 8 876-et. Haha.

(via 9to5Mac 1, 2)

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!