imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Save the date: jön a Dr. Mario World iOS-re!


A Nintendo legújabb mobilos játéka, a Dr. Mario World július 10-én érkezik iOS és Android készülékekre.

A januárban bejelentett alkalmazás az 1990-es Dr. Mario puzzle játékból merít, amiben a felhasználóknak az a feladatuk, hogy a képernyő tetejéről érkező, különböző színekben pompázó pirulákat megmentsék a rájuk leselkedő vírusoktól. A 90-es évekbeli verzióhoz hasonlóan, a játékosoknak itt is arra kell törekedniük, hogy még azelőtt kiiktassák a nyavalyás vírusokat, mielőtt elfogynának a jótékony hatású pirulák.

A játék természetesen freemium lesz, ha elfogytak a piruláid, vásárolhatsz majd. Mától kezdve elő is rendelheted az iOS App Store-ban. Kíváncsian várjuk, hogy a legutóbb nem épp bombasikeres Mariós játék után most milyen lesz a fogadtatás.

Forrás: MacRumors

.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!