imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Sikeres volt a Falcon Heavy statikus tesztje, minden adott a novemberi kilövéshez


A SpaceX adta a világnak az egyik valaha volt legnagyobb rakétát, mely a sikeres tesztet követően végre kilövésre is kerülhet novemberben. A 3 darab Falcon 9-ből álló monstrum elrajtolását 4 éve halogatják, viszont tegnap az űrforradalmat ígérő SpaceX sikerrel zárta a napot: hamarosan útjára indítják a Falcon Heavyt, mely tényleg jelentős változást hozhat számunkra. Például megkezdődhet annak a 12 műholdnak a kitelepítése, ami a jövőben lehetővé tenné a hipergyors internet széleskörű elterjedését.

(via CNBC)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!