imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Sikeresen tárgyal a Spotify, mégis veszteséges


Legutóbb például a Sonyval sikerült düllőre jutniuk, most pedig a Warnert fűzik annak érdekében, hogy minél több és minél olcsóbb exkluzív tartalomhoz jussanak, ezzel pedig előnybe kerüljenek az Apple Music-kal szemben. Bár a Spotify-nak majdnem kétszer annyi előfizetője van (körülbelül 50 millió), mint az Apple Musicnak (körülbelül 27 millió) mégis óriási veszteséget termel a cég évről évre, jelenleg 400 millió dolláros mínuszban vannak. A Reuters beszámolója alapján a Sonyval kötött megállapodás valódi célja, hogy hozzásegítse a céget a jövő évre tervezett tőzsdére lépéshez.

(via 9to5mac)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!