imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Siri támogatást kaphatnak a Beats termékek


Gene Munster, a Loupventures elemzője legfrissebb publikációjában azt pedzegeti, hogy az Apple kiterjeszti Siri támogatását a Beats by Dr. Dre brand alá tartozó termékekre is, ezzel mintegy “olcsóbb” opciót kínálva a vásárlók számára. Logikus lenne, hogy az Apple egyre több eszközből okosotthon asszisztenst csinálna, hiszen eleve későn szálltak be a piacba és így is csak egyetlen termékkel. Ugyan a HomePod egész más termékvonalat képvisel, mint a 4 éve felvásárolt Beats hangrendszerek, de lehet az Apple jobbnak látja egy már sikeres (értsd pénzlapátóló) brand neve alatt árulni ezeket a hangszórókat a jövőben.

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!