imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Skype is felült a Snapchat vonatra


Avagy így gyilkolj meg kegyetlenül egy népszerű üzenetküldő alkalmazást. Az androidos felhasználók számára már egy ideje elérhető a megújult Skype, iPhone-ra pedig még csak néhány napja érkezett meg (mi pénteken vettük észre, hogy frissült) és megdöbbentő a végeredmény. Azt most nem taglalnám részletesen, hogy mik az újdonságok, annál érdekesebb, hogy miért gondolta komolyan a Microsoft, hogy egy alapvetően az üzleti világban népszerű alkalmazásba bele kell pakolni mindent, ami mostanában divatos, de egyáltalán nem odavaló. Miért nem dolgoztak inkább azon, hogy ne véletlenszerűen jöjjenek az értesítések? Vagy azon, hogy megbízható legyen és ne akarjam baltával mikronjaira szétverni az iPhone-om?

Úgy látszik nem csak én nem értem a helyzetet, az App Store-ban hamar megkapta az új verzió az egy csillagot, a szöveges értékelések pedig magukért beszélnek.

(via The Verge)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!