imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Soderbergh iPhone-on forgatott filmje bemutatásra került a mozikban


Steven Soderbergh rendező új pszicho trillere az Unsane, melyet teljes egészében iPhone-ok segítségével forgattak a Berlini Film Fesztiválon mutatkozott be.

A teljes filmet mindössze két hét leforgása alatt forgatták, mely jelentősen kevesebb idő, mint amennyit egy komplett forgatás igénybe szokott venni nagy játékfilm esetében. A főszereplen Claire Foy játszik, aki új városba költözve sikertelenül menekül el az őt követő férfi elől.

Az Unsane gy a 400 film közül, melyet a fesztiválon mutatnak be, de sajnos nem került be a 19 kiválasżtott film közé, melyek tovább küzdhetnek az Arany Medvéért.

Steven Soderbergh, aki olyan filmeket rendezett, mint az Ocean’s Eleven és Magic Mike látszólag teljesen elégedett az iPhone-nal való forgatással, habár azt bevallotta a készítés egészen kihívásokkal teli volt.

Azt kell mondjam, hogy számomra igen jelentős volt az iPhone-ok pozitív hatás. Nehéz lesz visszaszokni a sokkal konvencionálisabb eszközök használatára. A távolság az ötlet és a megvalósítás közt már egyre kisebb, ami azt jelenti, hogy sokkal több ötletet lehet megvalósítani. Bárcsak ilyen eszközeink lettek volna, amikor én voltam 15 éves.

A színészek egyike, Joshua Leonard úgy nyilatkozott, hogy az iPhone-ok jelenléte nagyban megkönnyítette a munkájukat, sokkal könnyebb volt karakterben maradniuk.
Nem ez az első alkalom, hogy iPhone-nal forgatnak filmet. A Sundance Film Fesztiválon bemutatott Tangerine-t is teljes egészében iPhone-on forgatták.

Forrás: Cult of Mac

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!