imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Sokat kell még várni a vércukormérő Apple Watchra


Most már biztos, hogy nem invazív (ergo szúrás nélküli) glükóz (vércukor) monitorizáló rendszert fejleszt az Apple okosórájába. Azonba az értesülések arról szólnak, hogy még egészen távolni az az időpont, amikor a vércukormérős Apple Watchok a felhasználók kezeire kerülhetnek.

Az Apple tejesen külön kutatásokat folytat egy folyamatos nem invazív glükózmérő kifejlesztésére. – tudatta két bennfentes. De úgy tűnik a technológi még évek távlatában mérhető. – mondta egy iparági bennfenntes.

Korábban már röppentek fel pletykák a témában, egyesek azt is tudni vélték, hogy már Tim Cook magam teszteli a vércukormérőt, amit később meg is erősítettek.

Forrás: 9to5Mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!