imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Star Wars hotelt nyit a Disney


Hivatalos: megépül a Star Wars rajongók Mekkája Orlandóban. A szálloda teljes személyzete a film tematikájához illő jelmezeket visel majd, a belső kialakítás az utolsó csavarig a történethez hű sci-fi elemeket kap majd. Az ablakon kitekintve pedig egyenesen az űr tárul majd a látogatók elég (természetesen nem az igazi). További érdekesség, a vendégek saját storyline-t kapnak, ami az ígéretek szerint a pihenés alatt “a napjuk minden egyes percét érinteni fogja” – akármit is jelentsen ez. Az erő legyen veletek!

(via TechCrunch)

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!