imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Steve Jobs vissza-gombot akart az iPhone-ra


Ha már megjelent az előző posztban emlegetett könyv, akkor egy érdekes részlet belőle: Steve Jobs eleinte ragaszkodott ahhoz, hogy a később az Androiddal megjelenő vissza-gomb legyen az iPhone-okon. Végül az egyik veterán designer, a 19 éve az Apple-nél dolgozó Imran Chaudhri győzte meg az „egy gomb elvéről”, ami a mai napig tartja magát. Mivel érvelt? Azzal, hogy a felhasználóknak kiszámíthatóság kell, az, hogy egy gomb mindig ugyanazt csinálja. A vissza gombról pedig ez nem mondható el. Végül, mint tapasztalhatjuk, sikerült meggyőznie Jobsot.

(via Cult of Mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!