imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Steve Wozniaktól kicsaltak hét bitcoint


Az Apple társalapítóját alaposan megrövidítették, mégpedig hét bitcoinnyival.

Hét bitcoint csaltak ki tőlem. Megvásárolták tőlem online, bankkártyás fizetéssel, aztán leállították a tranzakciót. Ennyire egyszerű volt. Szimplán egy lopott kártyaszámról van szó, így már elég nehéz lesz viszontlátni az összeget.

A bitcoin napi árfolyama 10 200 dollár, így Wozniakot körülbelül 71 400 dollárral vágták meg.

Ettől függetlenül Woz továbbra is a criptovaluta nagy támogatója marad, hiszen kezdetben az első néhányat még 700 dolláros árfolyamon vette. Annak ellenére, hogy sokan támadják szabályozatlansága miatt, ő mégis ezért kedveli.

A bitcoin számomra olyan valuta, amit nem manipulálhat a kormány. Matematikai alapon működik, tiszta és nem befolyásolt.

Nem is csoda, hogy ilyen nagy pártfogója a bitcoinnak, azt beszélik közel 100 millió dollárja áll kriptovalutában.

Forrás: CNBC

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!