imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Strategy Analytics szerint 2,8 millió Apple Watch fogyott a második negyedévben


Az Apple sosem árult még el eddig pontos adatokat az Apple Watch eladásokról, de a becslések szerint körülbelül 2,8 millió darabot sikerült értékesítenie Q2-ben. Ez 50%-os előrelépést jelent az előző ugyanezen időszakához képest, ezzel pedig a világ legjobban értékesített okosórája. A hordható okoseszközök piacának egyébként körülbelül 13%-át teszi ki az Apple Watch, ami kicsit megtévesztő hisz ebbe minden fitnesz tracker is beletartozik, nem csak az okosórák. Természetesen ennél jóval több Fitbit és Xiaomi eszköz fogy, de ezek nem egy ligában játszanak az Apple Watch-csal.

(via Apple Insider)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!