imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szabadalmi pert kapott a nyakába az Apple TV egyik legjobb funkciója


Megvan az a helyzet, amikor nézel egy filmet, és pont a legfontosabb résznél elmegy egy mentőautó az ablakod alatt? Vagy ugatni kezdenek a szomszéd kutyái. Vagy felsír a gyerek? Mindegy is miért, rettenetesen idegesítő lemaradni egy-egy kulcsmondatról.

Éppen emiatt a negyedik generációs Apple TV kapott egy olyan csodaképességet, hogyha szépen megkérted a Siri-t (pl: What did he say?), akkor az asszisztens visszapörgetett 10-15 másodpercet a műsorból, így nem kell szerencsétlenkedned a manuális visszatekeréssel.

Egy floridai cég, a CustomPlay most azt állítja, ez az ő szabadalmaztatott ötletük volt először, így gyorsan be is perelték az Apple-t. Hát, sok sikert hozzá…

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!