imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szemész helyett iPhone


Sokat jártam életemben szemészetre, szóval megértem, ha valaki egyszerűsíteni akarja ezt a folyamatot – bár azért nem bíznék meg benne túlságosan. Mindenesetre a Warby Parker nevű cég kiadott egy Mac-iPhone app kombinációt, mellyel a látásunkat ellenőrizhetjük, az eredmények alapján pedig egyből rendelhetünk is szemüveget.

Legalábbis bizonyos megszorításokkal, ezek közül az egyik az, hogy a néhány kiválasztott amerikai állam közül az egyikben kell élnünk – így az alkalmazás is csak az USA store-ból érhető el. A másik pedig az, hogy egy korábbi valós vizsgálat is szükséges a tényleges szemüvegrendeléshez, ha pedig változást észlel az app, akkor el kell sétálnunk az orvoshoz.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!