imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szerelmes levelek Newtonhoz


Az Apple Newton MessagePad egy az igazán megosztó Apple termékek körzül. Sorsfordító eszköznek szánták, de technológiája jóval megelőzte korát.

Most bepillantást nyerhetünk a Love Notes to Newton, azaz a Szerelmes levelek Newtonhoz trailerébe. A film bemutatni hivatott az emelkedését, bukását, majd újraemelkedését az Apple egyik legkiválóbb és legfélreértettebb eszközének.

A különböző Newtonokat felszerelték kézírás felismeréssel, bizonyos szintű mesterséges intelligenciával és egyéb okos funkciókkal, mégis a termékvonalat megszüntették nem sokkal azután, hogy Jobs visszatért az Apple-höz 1996-ban.

A Szerelmes levelek Newtonhoz egy igazán akkurátus dokumentum filmnek ígérkezik, melyben számtalan, a projekten dolgozó embert interjúvoltak meg. Remek sztorinak ígérkezik, mely teljesen különbözik a Jobs-fókuszú történetektől.

Forrás: Cult of Mac

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!