imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szerelmes levelek Newtonhoz


Az Apple Newton MessagePad egy az igazán megosztó Apple termékek körzül. Sorsfordító eszköznek szánták, de technológiája jóval megelőzte korát.

Most bepillantást nyerhetünk a Love Notes to Newton, azaz a Szerelmes levelek Newtonhoz trailerébe. A film bemutatni hivatott az emelkedését, bukását, majd újraemelkedését az Apple egyik legkiválóbb és legfélreértettebb eszközének.

A különböző Newtonokat felszerelték kézírás felismeréssel, bizonyos szintű mesterséges intelligenciával és egyéb okos funkciókkal, mégis a termékvonalat megszüntették nem sokkal azután, hogy Jobs visszatért az Apple-höz 1996-ban.

A Szerelmes levelek Newtonhoz egy igazán akkurátus dokumentum filmnek ígérkezik, melyben számtalan, a projekten dolgozó embert interjúvoltak meg. Remek sztorinak ígérkezik, mely teljesen különbözik a Jobs-fókuszú történetektől.

Forrás: Cult of Mac

BYEback - készülékbeszámítás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!