imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Színes iPhone-okat mutathat be az Apple szeptemberben


Rosenblatt Securities ügyfeleinek küldött értesítőjében arra hívja fel a figyelmet, hogy a 2018-as iPhone választék meglehetősen színes lesz. Tudjátok, mint a rémes iPhone 5c, amivel a világ legnagyobb bizniszét csinálta meg az Apple anno. Azért ezt a kósza hírt erősen kezeljük fenntartásokkal, de akár még az is megeshet, hogy jelenlegi flagship modelleket több színárnyalatban is megjelenteti majd a cég, ami egyáltalán nem állna távol az Apple üzleti hagyományaitól.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!