imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Színes iPhone ősszel… ismét


Kuo után most a szintén elég megbízhatónak számító Macotakara blog is megerősítette, hogy ősszel a 6,1″-es LCD-s iPhone feltehetőleg a szokottnál jóval több színopcióval fog érkezni. Nagyjából eddig tartott az egyetértés a két forrás közt, a színek milyenségét tekintve már teljesen mást gondol Kuo és a Macotakara.

Kuu ugyebár szürke, fehér, kék, piros és narancs színekben gondolkodott, ezzel szemben a blog úgy számol, hogy az iPhone X bőrtokjainak árnyalatában jön majd a jóárasított készülék: fekete, fehér, sárga, narancssárga, kék és – mostfigyelj! – tópszín!

Biztos feltűnt, hogy a piros kimaradt. Jó eséllyel a ciklus közepén érkező PRODUCT(RED) készülék miatt, de erről nem beszélt a blog. A kérdés már csak az, hogy kinek higgyünk, a tarka-barka iPhone 6,1″ egyre kevésbé.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!