imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szivárvány logós ruhamárka az Apple-től?


Az Apple körüli szabadalmakat árgus szemekkel figyelők érdekes kérelemre bukkantak a napokban. Csodák-csodájára az Apple, a régi, 20 éve nem használt szivárványos Apple logót védte le ruházkodási célokat megjelölve a leírásban. Ráadásul még az ITU (intent to use) plecsnyi is rákerült a kérelemre, ami annyit tesz, hogy elvben szeretnének is élni a szabadalom nyújtotta lehetőségekkel.

Azaz ezzel a lógóval ellátott ruhákat piacra dobni.

Elsődlegesen sapkákat jelöltek meg mint ruhadarabokat, és nem kizárható, hogy a hivatalos szuvenírboltba szánják majd a ruházati cikkeket. Legvalószínűbbnek viszont mégis csak az tűnik, hogy pusztán elővigyázatosságról van szó, és mások előtt szeretnék lestoppolni a saját logójukat. A Steve Jobs nevű ruhamárka után nem tűnik alaptalannak az odafigyelés…

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!