imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Netflix bármely iOS eszközön

Tanulj nyelvet Netflixezés közben!


Jól megy már az angol, de meg kéne tanulni egy újabb nyelvet is mellé? Egy egyszerű Chrome bővítmény segítségével sokat segíthestz magadon!

Szokás mondani, hogy filmek és sorozatok nézésével, könyvek olvasásával rengeteget lehet javítani az adottt nyelv olvasott és hallot szövegértésén. Ezt a koncepciót lovagolja meg a Learning Languages with Netflix bővítmény, ami tulajdonképpen csak annyit csinál, hogy az angol felirat mellé közvetlenül odapakolja a másik választott nyelv feliratát is. A felhasználó pedig ezáltal kontrasztív módszerekkel sajáíthatja el az angolból már ismert szavak és kifejezések idegen nyelvű megfeleleőit.

Learning Languages with Netflix weboldala

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!