imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Teljes gőzre kapcsolt a Samsung


A hírek szerint a cég minden erőforrását bedobva készíti OLED paneljait az iPhone 8-ba. Az ETNews úgy értesült, hogy az elmúlt egy év során az eddigi havi 30-45 ezer kijelzőt feltornászták 105 ezerre, de ez még mindig karcsú. Korábban mi is megírtuk, hogy a Samsung az Apple-lel kötött megállapodása után máris új gyárat húzott fel, hogy teljesíteni tudja az Apple hihetetlen mennyiségű megrendelését az iPhone 8-ra. Itt megjegyezném, hogy ez még mindig nem azt jelenti, hogy az Apple Samsung telefont árul alma logóval (igen, volt ilyen komment). A Samsung csupán egy beszállító, ugyanolyan mint a TSMC, az Intel vagy a Qualcomm.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!