imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook: az önrendelkezés minden mesterséges intelligencia projekt alapja


Az már egyáltalán nem titok, hogy az Apple önvezető technológián dolgozik. Tim Cook, a cég CEO-ja néha-néha el is ejt egy-két morzsát a témával kapcsolatban. Azt nem tudjuk, hogy végül lesz-e az Apple-nek saját autója vagy sem, hiszen hónapról hónapra mást hallani, de valószínűleg nem is ez a fontos. Inkább az, hogy minden mesterséges intelligenciával kapcsolatos dolgot ezekre a fejlesztésekre épít az Apple. Tim Cook nagyon szeret ködösíteni, legutóbb például azt nyilatkozta, hogy “egy nagy projekten dolgoznak” és, hogy maga a mesterséges intelligencia nem vetíthető ki csupán az önvezető technológiájukra, inkább utóbbi minden további MI projekt alapja:

Nagyon dolgozunk egy autonóm rendszeren. Egy nagy projektünk van folyamatban és nagy befektetéseket teszünk. A mi meglátásunk szerint az autonómia minden mesterséges intelligencia projektünk alapja.

(via The Verge)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!