imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook éves bevételei miatt már nem is repülhet csak úgy


Tim Cook egész tetemes összeget zsebelt be az elmúlt év munkájért. A 3,06 millió dolláros alapfizetéséhez kapott még 9,33 millió dolláros bónuszt, valamint 89,2 millió dollárnyi részvényt és 102 millió dollárnyi egyéb kompenzációt.

Ezzel már pont abba a biztonsági kategóriába esik, mely szerint nem repkedhet csak úgy a föld felett. Innentől szigorú biztonsági szabályzások alá esik a légi közlekedése, melyet az Apple vezetői gyűlésének legújabb döntése alapján már csak magángéppel tehet meg.

Forrás: Macrumors

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!