imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook: a klímaváltozás valós, és mindannyiunk felelőssége


Donald Trump döntött, és kiléptette az Egyesült Államokat a párizsi klímaegyezményből. Azóta több amerikai cégvezető is megszólalt az ügyben, Elon Musk például kilépett a Fehér Ház tanácsadói testületéből. Tim Cook egy levelet küldött az Apple dolgozóinak, melyben leírja, mennyire csalódott a döntéssel kapcsolatban, valamint elmondja, hogy próbálta meggyőzni az elnököt az egyezmény betartásával kapcsolatban.

A klímaváltozás valós, és mindannyiunk felelőssége, hogy harcoljunk ellene. Szeretném leszögezni, hogy a mai fejleményeknek nincs hatása az Apple környezetvédelemmel kapcsolatos törekvéseire. Majdnem az összes tevékenységünket megújuló energiával tápláljuk, hiszem, hogy ez jó a bolygónknak, és jó üzleti értelemben is.

A teljes szöveg elolvasható a Buzzfeeden.

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!