imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook majdnem 14 kilót fogyott az Apple Watch-nak köszönhetően


Szerdán Tim Cook Jim Cramernek adott interjút, amiben többek között azt mondta, hogy – részben – az Apple Watch-nak köszönhetően sikerült majdnem 14 kilót fogynia. Azt persze már 2014 óta lehet tudni, hogy Tim figyel a mozgásban gazdag életmódra, akkor egy interjúban azt mondta, minden nap hajnali 3:45-kor kel, átfutja az e-mailjeit, majd nekiáll gyúrni.

Egyébként pont az Apple Watch bemutatója tájékán mi is megjegyeztük magunknak, hogy eléggé ki van pattintva az öreg, komoly bicepszeket növesztett, bár az utóbbi időben mintha kicsit pocakosodott volna – nem tudni, tehát hogy a 14 kiló mikorra vonatkozik. Mondjuk szeretnék közel a 60-hoz így kinézni majd.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!