imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook: a pletykák miatt nem dübörögnek az iPhone-eladások


Érdekeset mondott Tim Cook a negyedéves jelentéssel kapcsolatos telefonkonferencián: szerinte a pletykák minden eddiginél jobban befolyásolják az iPhone-eladásokat:

Még nem mélyedtem el a témában különösebben, nem volt időm tanulmányozni, de általánosságban elmondhatom, azt látjuk, hogy egy kicsit stagnálnak az iPhone-eladások, ami szerintünk a szokásosnál korábbi és sokkal gyakoribb, jövőbeni iPhone-ról szóló pletykáknak köszönhető. Tisztán látszik, hogy ez történik, és hogy ez lehet az adatok mögött.

Csak nehogy aztán pofáraesés legyen szeptemberben…

DJI Osmo Pocket

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!