imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook: a pletykák miatt nem dübörögnek az iPhone-eladások


Érdekeset mondott Tim Cook a negyedéves jelentéssel kapcsolatos telefonkonferencián: szerinte a pletykák minden eddiginél jobban befolyásolják az iPhone-eladásokat:

Még nem mélyedtem el a témában különösebben, nem volt időm tanulmányozni, de általánosságban elmondhatom, azt látjuk, hogy egy kicsit stagnálnak az iPhone-eladások, ami szerintünk a szokásosnál korábbi és sokkal gyakoribb, jövőbeni iPhone-ról szóló pletykáknak köszönhető. Tisztán látszik, hogy ez történik, és hogy ez lehet az adatok mögött.

Csak nehogy aztán pofáraesés legyen szeptemberben…

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!