imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook Twitteren emlékezett meg Steve Jobs születésnapjáról


A mai napon lett volna 63 éves az Apple alapító atyja. Tim Cook a vállalat jelenlegi vezetője pedig egy Tweetben emlékezett meg róla.

Az Apple társalapítója 1955 február 24-én született és most ünnepete volna 63. életévét.

Tweetjében Cook úgy emlékezett meg róla, mint barátjáról és az Apple vezetőjéről. Jobs egy híres idézetét és posztolta, mely az 1995-ös híres ComputerWorld interjúból származott, amikor még Steve Jobs a NeXT feje volt. Az Apple a következő évben meg is vásárolt a NeXT-et.

Az, ami összeköt minket az Apple-nél nem más, mint a képesség, hogy olyan dolgokat hozzunk létre, melyek megváltoztatják a világot. – mondta Jobs az ominózus 1995-ös ComputerWorld interjúban, amikor az Apple-ről kérdezték.

Az elmúlt egy évben a vállalat többször is lerótta tiszteletét Jobs és az öröksége előtt. Múlt szeptemberben tartották az első rendezvényt a róla elnevezett Steve Jobs Theater-ben, Tim Cook pedig egy igen megható beszéddel nyitotta meg a rendezvényt, melyben szintél az Apple társalapítójára emlékeztek.

Úgy lenne illendő, ha Steve adná át ezt az épületet. – mondta Cook.

Az iPhone X bemutató rendezvénye az eredeti iPhone bemutatásának tíz éves évfordulója is egyben. Azé az ikonikus terméké, melyet még Jobs mutatott be így 2007-ben:

Egy széles kijelzőjű iPod érintő kijelzővel, egy forradalmi mobil telefon, egy áttörő Internetes kommunikációs eszköz.

Tim Cook pedig a múlt őszi rendezvényen így emlékezett meg róla szeptemberben.

El kellett telni egy kis időnek, mire örömmel tudunk rá visszagondolni szomorúság helyett.

Steve egy zseni volt. Ez legjobban abból derült, hogy tudta, miként lehet előcsalogatni a másokban megbúvó tehetséget. Mélyen elgondolkodtatta a munkahely, ahol dolgoztunk és a minket körülvevő környezet. Úgy gondolta, hogy ezek azok a dolgok, amik a lehető legjobban inspirálnak minket. Ezért tehát több mint egy évtizeddel ezelőtt elkezdett egy új campuson dolgozni az Apple számára. Az Apple Parkról kialakított víziója egy hihetetlen jövőből jött munkahely volt, ahol a mérnökök és tervezők együtt lehetnek és dolgozhatnak, és ahol megszülethetnek az Apple termékek következő generációi, melyek majd megváltoztatják a világot. Steve látásmódja és szenvedélye itt él tovább az Apple Parkban és mindenhol az Apple-ön belül. Ma és mindörökké tiszteljük őt.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!