imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook zsebében már ott figyel az iPhone 8!


Mindig irigyeltem azokat a sasszemű embereket, akinek figyelme minden kis apró részletre kiterjedt. Most valaki, valahogy kiszúrta egy Tim Cook-ról készült fotón, hogy valami feltünően nagy dolog lapul a zsebében. Mielőtt valaki rosszra gondolna, most szögezzük le: valószínűleg az iPhone 8 az.

A nadrágon kidomborodó körvonalak alapján ugyanis, a Cook zsebében lapuló készülék mintha egy fokkal hosszúkásabb lenne mint a jelenlegi iPhone-ok. Na most akkor az Apple CEO vagy áttért a Samsung Galaxy S8-ra, vagy már az új modell egy korai példányát használja. Esetleg csak mi vagyunk már annyira rápörögve a témára, hogy mindenhol iPhone 8-at látunk…

Benjamin Geskin még a készlék sziluettjét is kirajzolta. Íme.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!