imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tök okés kitiltani a VPN appokat a kínai App Store-ból


A tegnapi pénzügyi jelentés után Tim Cook elmondta, hogy ők abban hisznek a kormányokkal együtt kell dolgozniuk még akkor is, ha nem értenek velük egyet. Rámutatott arra is, hogy az USA-ban a jog őket védi (ezzel azt is mondta, hogy Kínában nem, ami elég nyilványvaló). 2015-ben kezdte el a törvényhozás szűkíteni a VPN lehetőségeket Kínában, aki ilyen szolgáltatást nyújt, annak regisztrálnia kell. Tehát nem az összes app került tiltásra csak azok, amelyek “nem felelnek meg”. A nyilatkozat viszont azt is sejteti, hogy Kínában olyan törvény van készülőben, mellyel az összes ilyen jellegű alkalmazást kivágnák a francba. Hát, ez van akkor, amikor egy céget korlátok közé szorítja a hatalom.

(via 9to5mac)

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!