imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Toronymagas az A11 chip előnye


Kép forrása: tom’s guide

A rivális Samsung zászlóshajójának bemutatója után egyértelművé vált, hogy csakúgy mint tavaly, idén sem sikerült az androidos gyártóknak leköröznie az Apple saját fejlesztésű chipjeit: jelentős különbségek mutatkoztak a benchmark tesztek során. Ezek olyan szintetikus mérések, amik a processzorok nyers erejét mérik, arra kíváncsiak, hogy mekkora az a maximum számítási kapacitás, amire a CPU képes.

Nos, az már tavaly is látszódott, hogy az iPhone 7 és iPhone 7 Plus A10 chipje minden gyártón felül tudott kerekedni, ez most sincs másképp: jelenleg nincs erősebb okostelefon az iPhone X-nél. Sőt az A11 vetélytársa a Snapdragon 845 még az A10-hez képest is gyengébbnek bizonyult egy magra jutó teljesítményben.

A GeekBench 4-ben végzett multi-core mérések szerint az iPhone X 10,357 pontot ért el, míg a második helyezett Snapdragon CPU-val szerelt S9+ 8,295 pontot. Viszonyításképpen az A11 körülbelül 3000 ponttal múlja felül az i7-es MacBook Airek teljesítményét és simán pariban van 3-4 éves Pro gépekkel is.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!