imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tovább terjeszkedik Írországban az Apple


A Corkban található Hollyhill Campust ismét tovább bővíti az Apple. Az itt található központ még a cég kezdetén nyílt, 1980-ban az Apple II kiadásakor már 60 munkavállalót foglakoztattak. Utoljára 2012-ben történt nagyobb beruházás, akkor 254 millió dollárt fordítottak az új munkaterületek kialakítására. Azóta 1400 fősre bővült a csapat, ahol főleg az európai logisztikai szervezés, illetve az Apple TV-k és custom-to-order iMac konfigurációk készülnek. Tim Cook nemrég sztemélyesen is ellátogatott ide, ahonnan nem messze új adatközpont is fog épülni hamarosan.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!