imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Trump drónra cserélte testőrét


Az amerikai titkosszolgálat új módszert talált arra, hogy embereinek minél kevesebbet kelljen az elnök társaságában tölteni (csak viccelek, ki ne múlatná szívesen az idejét Donald Trumppal). Állítólag egy teszt keretében testőrök helyett drón fog repkedni a feje felett. Az ötlet onnan indult, hogy Trump nagyon szereti szabadidejét a Trump National Golf Club pályáin tölteni, ahol augusztusban a megszokottnál is több időt tervez eltölteni.

Az őt védő szervezet ekkor fogja kipróbálni mi sül ki abból, ha az USA elnökét egyedül hagyják és csupán egy drónra bízzák a védelmét. Pontos specifikáció nincs a 4 propelleres testőrről, annyit lehet tudni, hogy hagyományos és hőkamerák is lesznek rajta és 90-133 méter között fogja változtatni a repülési magasságát. A felvételeket 30 napon belül fogja felülírni, amikre jó eséllyel civilek is rákerülhetnek, ezért a titkosszolgálatnak muszáj lesz az érintettek figyelmét felhívni erre.

(via Reuters)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!